Προφίλ και Ιστορικό


        
Home
Προφίλ και Ιστορικό
Τμήματα
Διαγνωστικός Έλεγχος
Ιατρικό Δυναμικό
Νοσηλευτική Υπηρεσία
Τεχνολογικός Εξοπλισμός
Τιμολογιακή Πολιτική
Ιατρικές Συμβουλές
Άρθρα-Δημοσιεύσεις
Επικοινωνία

 

0 Κυανούς Σταυρός λειτουργεί από το 1963 στο κέντρο της Αθήνας, ως Γενική Κλινική. Η αναβάθμισή του με διαρκείς επενδύσεις εκατομμυρίων € για εκσυγχρονισμό και η ανάπτυξη νέων τμημάτων, καθιστούν τον Κυανού Σταυρό ένα ολοκληρωμένο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο υψηλών προδιαγραφών. Καλύπτει σχεδόν το σύνολο των ειδικοτήτων της ιατρικής επιστήμης, όλο το φάσμα των διαγνωστικών εξετάσεων, παρέχει πλήρεις υπηρεσίες εξωτερικών ιατρείων, Νοσηλείας μίας Ημέρας και Κατ΄οίκον Νοσηλείας.

Η σημερινή δομή και η αρτιότητα του ιατρικού εξοπλισμού αποτελούν ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει ο χώρος της υγείας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα η ευαισθησία, η υπευθυνότητα και οι γνώσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, παρέχουν την καλύτερη εγγύηση στον ασθενή.

Έτσι σήμερα που η ιατρική επιστήμη σημειώνει αλματώδη πρόοδο, ο Κυανούς Σταυρός παρακολουθεί βήμα προς βήμα τις εξελίξεις και εκσυγχρονίζεται συνεχώς, ώστε να αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό, Νοσηλευτικό και Θεραπευτικό Κέντρο διεθνών προδιαγραφών. 

 

ΥΠΟΔΟΜΗ

Ο Κυανούς Σταυρός ανακαινίζεται και εκσυγχρονίζεται πλήρως. Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα καθώς και χώρους υψηλής αισθητικής, που παρέχουν εξυπηρέτηση, άνεση και λειτουργικότητα.

Διαθέτει σύγχρονες χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που καλύπτουν με απόλυτη ασφάλεια όλες τις επεμβάσεις, από τις απλούστερες έως και τις πιο σοβαρές.

Στον Κυανού Σταυρό λειτουργούν: πλήρης και υπερσύγχρονη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) για την αντιμετώπιση κάθε περιστατικού, Μικροβιολογικά/Βιοχημικά εργαστήρια για κοινές και εξειδικευμένες εξετάσεις, τμήματα διαγνωστικών απεικονίσεων (Αξονικής, Μαγνητικής Τομογραφίας, γ-camera, Υπερήχων άνω-κάτω κοιλίας, αγγείων, καρδιάς, Ακτινολογικού, Μαστογραφίας κλπ) .

Έτσι, με πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, εγγυάται στους ασθενείς ασφαλή, έγκυρο και υπεύθυνο διαγνωστικό έλεγχο, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας.

Σήμερα ο Κυανούς Σταυρός διαθέτει: 

  • Εξωτερικά ιατρεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, με πολυάριθμο και απόλυτα εξειδικευμένο ιατρικό δυναμικό, όλων των ειδικοτήτων.
  • Τμήματα ολοκληρωμένου προληπτικού διαγνωστικού ελέγχου (check-up).
  • Νοσηλεία μίας Ημέρας (Day Clinic), με εφαρμογή των πιο σύγχρονων ιατρικών μεθόδων.
  • Ανέσεις σε όλες τις κατηγορίες νοσηλείας, από τα πολυτελή μονόκλινα, έως τα δωμάτια τεσσάρων κλινών. 
  • Οργάνωση μονάδων κατ' οίκον νοσηλείας για την κάλυψη ασθενών που έχουν ανάγκη φροντίδας και παρακολούθησης στο σπίτι τους. 
  • Ασθενοφόρα, που καλύπτουν τις ανάγκες ασφαλούς μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα. 
  • Κάλυψη εκτάκτων περιστατικών και για αλλοδαπούς, τουρίστες, σε 24ωρη βάση.